2018届高考英语总复习真题研练67(附答案和解释)

作者:佚名 资料来源:网络 点击数:    有奖投稿

2018届高考英语总复习真题研练67(附答案和解释)

本资料为WORD文档,请点击下载地址下载

章 来源莲山课件 ww w.
5 Y k j.CoM 真题研练67
Task 1:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。
(2014•大纲版全国,E)Which boy hasn't dreamed of being a cool secret agent(特工)?The wonderful fighting abilities and the world­saving adventures are much more colourful than most people's everyday lives.Well,Cody Banks is just like any other boy,except that he is not just dreaming.He has a big secret his friends never know about.He was trained to be a spy(间谍)by a special CIA programme,which was made to look like a summer camp.He learned high­speed driving,hand­to­hand fighting and the use of high­tech tools.
After proving he could become a young hero by saving a baby from a runaway car.Banks gets his first real task.He must make friends with a popular girl at school,Natalie Connors.Then,he must spy on her father,a scientist who has developed a dangerous technology(技术).Banks must stop a group of bad people from forcing Natalie's father into using the technology to endanger the world.
The CIA may have taught him first­class self­defence moves,but they didn't show him how to talk to girls.Banks has zero ability when it comes to dealing with girls.How can he get around his problem and get an invitation to the girl's upcoming birthday party?Will he finally become Natalie's boyfriend and find out whatever he can about her father's work?
Agent Cody Banks has everything that young people are interested in:big explosions,breath­taking performances and funny girl­dating experiences.It was listed No.2 in the American box office last week.
“This story is interesting and fun for the whole family to enjoy,and especially cool for young boys,”said Paul Perkins,a film reviewer in the US.
【语篇解读】 这是一篇关于少年特工的影片——Agent Cody Banks简介。Cody Banks是CIA的秘密特工,他的第一次任务阻止坏人利用Natalie's father 的技术去危害世界,期间包括Banks与Natalie的感情纠葛。
1.What is Bank's first real task?
A.To test a high­tech tool.
B.To save a baby from a car.
C.To study a new technology.
D.To watch a scientist secretly.
答案 D [事实细节题。根据文章第二段第三句话可知,他必须要监视(spy on) Natalie的父亲。故选D。]
2.Banks wanted to go to Natalie's birthday party to ________.
A.meet her father
B.know more people
C.make friends with her       
D.steal some information
答案 C [推理判断题。根据第二段第二句话“He must make friends...”他必须要和Natalie做朋友才能接近她的父亲,所以Banks去Natalie生日聚会的目的是接近她与她的朋友。]
3.What is considered as a great danger in the text?
A.The technology developed by Natalie's father.
B.An explosion set off by some bad people.
C.The CIA's training of boys for its tasks.
D.Secret agents' spying on scientists.
答案 A [事实细节题。根据第二段最后一句话可知Natalie的父亲研发的技术很危险,有可能被坏人利用危害世界,故选A。]
4.What is the purpose of the text?
A.Making known the work of the CIA.
B.Telling the story about a cool boy.
C.Showing the dark side of science.
D.Introducing a new film.
答案 D [写作目的题。根据最后一段可知,这是一篇影片简介,故选D。]
Task 2:词汇积累
1.adventure n.冒险活动,冒险经历,奇遇
a dangerous adventure危险的奇遇
2.high­tech adj.高科技的
3.endanger vt.危及,使遭受危险
4.upcoming adj.即将来到的,即将出现的
the upcoming election 即将来临的选举
5.explosion n.爆炸,爆发
result in an explosion 导致爆炸
6.dream of 梦想,渴望
7.know about 知道,了解
8.make friends with 与……交朋友
9.spy on 侦查,暗中监视
Task 3:语法填空
After proving he could become a young hero by saving a baby from a runaway car,Banks gets  __1__ (he) first real task.He must make  __2__ (friend) with a popular girl at school,Natalie Connors.Then,he must spy  __3__  her father,a scientist who has developed a  __4__ (danger) technology(技术).Banks must stop a group of bad people from  __5__ (force) Natalie's father into using the technology to endanger the world.
答案 1.his 2.friends 3.on 4.dangerous 5.forcing
Task 4:短文改错(下面文字有五处错误,请改正)
The CIA may have taught him first­class self­defence moves,sobut they didn't show him how to talkingtalk to girls.Banks has zero ability when it comes to dealdealing with girls.How can he get around his problem and get aan invitation to the girl's upcoming birthday party? Will he finally become Natalie's boyfriend and to find out whatever he can about her father's work?
Task 5:攻克长难句(分析句子结构,尝试翻译成汉语)
After proving he could become a young hero by saving a baby from a runaway car,Banks gets his first real task.
分析:这是一个主从复合句,after proving...为时间状语,he could become a young hero by saving a baby from a runaway car为省略了that的宾语从句。
译文:在证明他可以从一辆失控的车中拯救出孩子而成为一名年轻的英雄之后,班克斯得到了他的第一个真正的任务。
Task 6:经典句式背诵
Banks has zero ability when it comes to dealing with girls.当涉及与女孩打交道时,班克斯的能力为零。 文
章 来源莲山课件 ww w.
5 Y k j.CoM
最新试题

点击排行

推荐试题

| 触屏站| 加入收藏 | 版权申明 | 联系我们 |